MOZAIC MARMURA CEPPO GREY CHEVRON MATA

349 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MOZAIC MARMURA CEPPO GREY CHEVRON MATA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Mozaicul marmura Chevron Pattern se utilizeaza pentru placi de perete in living, bucatarii, bai, accentul interior, in proiecte rezidentiale sau publice. Marmura Ceppo Gray s-a format prin cimentarea grohotisurilor sau a sfaramaturilor altor roci, mai dure, aspectul de pietricele inghetate incrustate in masa marmurei provenind de la sedimentele naturale care au determinat formarea in prima faza. Ulterior, supuse la temperaturi si presiuni uriase, aceste sedimente cimentate s-au transformat in structura marmurei pe care o vedem azi. Compozitia ei este preponderent calcaroasa insa contine si magnezie intr-o proportie semnificativa. Aspectul usor sticlos de aici vine. Ca urmare a modului de formare marmura Ceppo Grey are calitati speciale:

• densitate = 2900 kg/m³
• absorbtie apa = 1,19%
• rezistenta la compresiune = 129 MPa
• rezistenta la incovoiere = 8.4 MPa
• rezistenta la inghet – foarte buna
• rezistenta la abraziune – foarte buna
Rezistenta la compresiune o aseaza in randul rocilor din granit, la fel ca la incovoiere, absorbtia de apa sau pastreaza in categoria marmurei poroase.

Modelul Chevron Pattern a reprezentat un model in forma de V inversat, in care fiecare placa se intalneste cu urmatoarea, fara intrerupere. Rezultatul este o placa continua, în zig-zag. Este asemanatoare cu Herringbone Pattern si difera de aceasta prin unghiul de intalnire a placilor (cel mai des 45° la Chevron si 90° la Herringbone, unde placile apar ca niste dreptunghiuri).

Tipuri dimensionale
Se livreaza mozaic Marmura Ceppo Gray de dimensiuni standard: 30x30x1 cm.

Montaj mozaic pe plasa
Mozaicul se executa din bucati de piatra lipite flexibil pe o plasa. Se folosesc ardezie, marmura, travertin, onyx, iar pietrele componente au diverse dimensiuni, forma si culorile. Montajul se face cu adeziv, cu sau fara rosturi. Adezivi de folosit: Weberset ST 10; Weberset H2O; Stone, din clasa de aderenta C1 si EX25 Max², Portelenat Max; Marmo Plus, din clasa C2.

Intretinere
Intretinerea se executa in 3 pasi: curatare, impermeabilizare, intretinere. Detergenții sunt alcalini (Grimex, Power Stripper) iar pentru impermeabilizare se recomanda Grout&Tile Protector sau Mattstone H2O.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate